Ankara
İmsak 05:24
Güneş 06:47
Öğle 13:02
İkindi 16:25
Akşam 19:06
Yatsı 20:24
İmsaka son --:--

STK’lar dan İhtiyaç Sahiplerine Giysi Yardımı

MÜFİT ONBAŞI tarafından
20 Eylül, 2015 09:46 tarihinde yayınlandı /Güncelleme: 22.03.2024 11:49
0

Sivil Toplum Kuruluşları giysi yardımında Çubuk’ta yarışa girdi.

Çubuk ilçesinde Türk Kızılayı Kurban Bayramı öncesi ihtiyaç sahipleri  için giysi yardımı yapıyor.

Ankara Kızılay şubelerinden ve ilçe esnaflarının yaptıkları yardımlar bayram öncesi ihtiyaç sahiplerini sevindirdi.

Çubuk Kent Konseyinin ardından Türk Kızılayı Çubuk Şubesinin de başlattığı kampanya Kurban Bayramı öncesi çocukların yüzünü güldürdü.

Çubuk Kaymakamı Cemal Şahin:  “Amacımız durumu iyi olmayan ailelere ayrımcılık yapmadan herkese yardım etmek. Türk Kızılayı mazlum insanların yanında. Kızılay ekibine bu faaliyetlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Yardımların bayrama kadar devam edeceğini belirten Çubuk Kızılay Şube Başkanı Selahattin Koç ise: “Başlattığımız bu yardımın yanı sıra Türk Kızılayı her zaman halkın yanında olmuştur. Olmaya da devam edecektir ” diye konuştu.

Çubuk Kızılay Düğün Salonunda açılan yardım mağazasından ihtiyaç sahipleri bayrama kadar bir hafta boyunca giysi alabilecekler.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Reklam Alanı376x240