Aksiyon Reklam Medya

Polisten Esrar Kaçak Sigara Operasyonu: 5 Gözaltı

MÜFİT ONBAŞI tarafından
01 Şubat, 2013 09:39 tarihinde yayınlandı /Güncelleme: 22.03.2024 11:51
Türkiye Sondaj Firmaları

Çubuk’ta Emniyet ekipleri tarafından 172 karton paket kaçak sigara ve esrar maddesi ele geçirilirken, 5 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri adli makamlardan alınan arama ve el koyma kararları doğrultusunda yaptıkları uygulamalarda, Cumhuriyet Mahallesinde iki ayrı eve yapılan baskın sonunda R.S. (33) adlı şahısın evinde 116 karton ve M.Y. (43) adlı diğer şahsın evinde ise 56 karton olmak üzere toplam 172 karton kaçak sigaraya el konuldu.

Aynı mahallede bir ihbarı değerlendiren polis ekipleri bir iş yerinde yapılan baskında uyuşturucu madde kullanmak üzere hazırladıkları tespit edilen 4 içimlik rulo kağıtta uyuşturucu toz maddesi ele geçirilirken, baskında S.A. (17), A.A. (30) ve S.A. (25) isimli kişiler gözaltına alındı.

Gözaltına alınan R.S., M.Y., S.A., A.A. ve S.A. ifadeleri alındıktan sonra Çubuk Adliyesi’ne sevk edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
Reklam Alanı (İçerik Sonrası) Bu alana reklam ver

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

blank