Ankara
İmsak 05:24
Güneş 06:47
Öğle 13:02
İkindi 16:25
Akşam 19:06
Yatsı 20:24
İftara son --:--

Güçlü Türkmenler Taraftar Grubu şenlik yaptı

MÜFİT ONBAŞI tarafından
21 Temmuz, 2019 16:24 tarihinde yayınlandı /Güncelleme: 22.03.2024 11:47
0

Çubukspor Güçlü Türkmenler Taraftar Grubu tarafından eğlence programı düzenlendi.

Yıldırım Beyazıt Mahallesi Şehitler Çeşmesi yanındaki açık alanda yapılan şenliğe, Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş, belediye meclis üyeleri, MHP İlçe Başkanı Ali Çankaya, siyasiler, muhtarlar, Çubukspor Kulüp Başkanı Lokman Kılıç ve yönetimi, STK temsilcileri, taraftar ve davetliler katıldı.

Akşam saatlerinde başlayan eğlence programında çubuklu yerel sanatçılardan Çubuklu Yaşar, Çubuklu Cem, Çubuklu Coşkun ve Çubuklu Ergün’nün konserinde Çubuklular, Ankara oyun havaları ve çektikleri halaylar ile doyasıya eğlendi.

Yaklaşık 5000 kişinin katıldığı şenlikte davetlilere et döner ve ayran ikram yapılırken, Çubukspor için birlik beraberlik vurgusu yapıldı.

Şenlikte konuşan Çubukspor Kulüp Başkanı Lokman Kılıç: “Çubuk hepimizin ortak değeridir. Çubukspor için herkesin elinden geleni yapmasını istirham ediyoruz. Bu sezon malum maddi durumlar belli. Tüm arkadaşları en az bir kombine almaya davet ediyorum. Sizlerin maddi ve manevi desteğine ihtiyacımız var” diye konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Reklam Alanı376x240