Etiket: Ankara Çubuk Haber siteleri

  • Yerel Basından Kaymakam Şahin’e Ziyaret

    Çubuk’a yeni atanan ilçe Kaymakamı Cemal Şahin, yerel medyayı makamında kabul etti.

    Çubuk yerel basın internet haber sitelerinin imtiyaz sahipleri, Çubuk Sesi’nden Selahattin Keser, Çubuk Medya’dan İsmail Özdemir ve Yeni Haber’den Refik Bayramı Kaymakam Şahin’i makamında ziyaret etti.

    Yerel basın ile görüşen Şahin; ‘Yerel basın çok önemlidir. Objektif habercilik ilçede yapılması gereken hizmetlere ışık tutacaktır’ dedi.

    Yerel haber sitelerini sürekli takip ettiğini dile getiren Cemal Şahin; ‘Bütün çalışmalarımızı yerel basınla paylaşacağız. Kaymakamlık web sitesini sürekli güncelleyerek, Çubuk’la ilgili çalışmalarımızı ilk elden halkımıza ulaştırmayı hedefliyoruz’ diyen, Kaymakam şahin, ‘Çubuk’un gelişmeye müsait şirin bir ilçe olduğunu’ belirtti.

    İlçede gençliğe yönelik sosyal ve sportif alanlarının eksikliğini, yüzme havuzunun olmadığını dile getirdiğimizde; ‘bir ilçede yüzme havuzu nasıl olmaz!’ diyerek ‘gençliğe yönelik çalışmalara ivme kazandırılacağını’ dile getirdi.

    ‘Kamuya ait müdürlüklerin bir arada olması gerekir. Ancak Çubuk’ta, birimler ayrı yerlerde ve kendi binaları var. Merkezde 10 dönüm civarında bir alan bulunabilirse güzel bir kaymakamlık binası yapılarak, daha iyi hizmet verilebilir’ diyen Şahin, ‘Görev süremiz içinde Çubuk’un dinamiklerini harekete geçirerek, güzel çalışmalara imza atmak’ istediklerini vurguladı.

  • İnternet Haber Sitemize Temsilciler Arıyoruz

    İnternet Haber Sitemize Temsilciler Arıyoruz

    Haber Sitemize Köy, Mahalle ve Sokak Temsilcisi Aranıyor. Haber sitemize köy, mahalle ve sokak temsilcisi aranıyor…

    Ankara Çubuk ilçesinin medya haber sitesine köy, mahalle ve sokak temsilcileri aranıyor.

    Yaşadığınız köy yada mahallenizden haberleri haber sitemizde yayınlayarak hem kendinizi tanıtın hem de yaşadığınız bölgenin sıkıntılarını çözün…

    Konuyla ilgilenen arkadaşların CV’lerini “Köy Temsilcisi” veya “Mahalle temsilcisi” konulu mesajla mufitonbasi_06@hotmail.com veya ankaraaksiyon@hotmail.com  adresine göndermeleri gerekmektedir.

    Tüm başvurular gizli tutulacaktır.