Reklam Alanı (Gövde Üst Reklam) Bu alana reklam ver

Çubuk’ta TOKİ’nin 486 Adet Konut Sahibini Buldu

MÜFİT ONBAŞI tarafından
23 Ekim, 2011 08:25 tarihinde yayınlandı /Güncelleme: 22.03.2024 11:53
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0
Reklam Alanı (İçerik Öncesi) Bu alana reklam ver

Çubuk TOKİ'nin dar gelirli aileler için yaptırdığı 486 konut sahibini buldu.

Çubuk Belediyesi Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezinde gerçekleşen kura törenine, AK Parti Ankara Milletvekili Emrullah İşler, Çubuk Kaymakamı Cemal Şahin, Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden ve hak sahibi vatandaşlar katıldı.

İşler, Ankara'nın 20 yıl önceki halini herkesin çok iyi bildiğini, kayaların üzerinde kuş yuvası gibi gecekonduların olduğu bir Ankara'dan, modern bir Ankara'ya geçildiğini belirtti. İşler, "Esenboğa Havaalanından Ankara'ya kadar adeta köy yolundaymış gibi gidilir ve gecekonduların içerisinden geçilirdi. Maalesef ülkemize gelen ziyaretçiler bu yoldan geçerek Ankara’mızın bu perişan halini görüyorlardı. Bu durum da bizi son derece rahatsız ediyordu. Ama şimdi çok kısa bir zamanda yolumuz yapıldı, yaklaşık 12 binin üzerinde gecekondu yıkıldı ve modern bir kentsel dönüşüm sağlandı" dedi.

Kaymakam Şahin ise yapılan konutlarda çok büyük emek olduğunu ifade etti.

Belediye Başkanı Özden de dezavantajlı kesim olarak bilinen öksüzlerin, yetimlerin, yoksulların AK Parti hükümeti döneminde korunup kollandığını ifade etti.

Yapılan konutlar hakkında da bilgi veren Özden, konutların bulunduğu bölgede alt yapı ve üst yapı çalışmalarının devam ettiğini belirterek, "Burası herkesin başını sokabileceği, huzurlu mekanlar olacak" dedi.

TOKİ'nin ilçede yeni proje uygulayacağını bildiren Özden, "İkinci etap TOKİ konutlarının inşallah kısa sürede yapımına başlanacak. Bu kurada konut sahibi olamayan kardeşlerimizin, yeni yapılacak projede mutlaka konut sahibi olacağını düşünüyorum" diye konuştu.

Konuşmaların ardından çekilen kurayla 1'i şehit, 25'i engelliler için toplam 486 konut sahibini buldu.

Engelli Davut Tok'un konut sevinci, salonda duygulu anlar yaşanmasına neden oldu.

Reklam Alanı (İçerik Sonrası) Bu alana reklam ver

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Çubuk Aksiyon haber ajansı gündem gazetesi

Cubuk-Aksiyon-Gazetesi-Haber-Ajansi-her-zaman-sizinle
MÜFİT ONBAŞI tarafından
21 Temmuz, 2020 10:41 tarihinde yayınlandı /Güncelleme: 22.03.2024 11:47
Okuma Süresi: 3dk
Yorum Sayısı: 2
Reklam Alanı (İçerik Öncesi) Bu alana reklam ver

Çubuk Aksiyon haber ajansı gündem gazetesi öncelikle Çubuk ilçesindeki bir kaç sayılı haber siteleri arasında gündemi takip ederek okuyuculara doğru bilgileri sunmaya devam ediyor.

Sloganımız ilçeye dair ne varsa burada

İlçede birkaç sayılı haber sitesi arasında olan ve “Çubuk’a dair ne varsa” sloganı ile Çubuk’ta haber, reklam, tanıtım ve rehber görevi üstlenen Çubuk Aksiyon Haber Sitesi kuruluş tarihi 2008 yılından bu yana aralıksız okuyucusuna hizmet vermeye devam ediyor. Haber sitemizde sizlerle haberlerimizde tarafsız yayıncılığımız ile görselliğimizi her daim paylaşmaya devam edeceğiz. İsminin değişikliğiyle dikkat çeken Çubuk Aksiyon, sürekli yenilenip, güncellenmektedir. Çubuk'ta haber ihtiyacına cevap verebilen haber sitesi olma özelliği yanı sıra, okuyucularına haber alış verişi sağlamaya devam ediyor. Maddi hiçbir beklentisi olmayan sitemizde tamamen gönüllü ve fahri muhabirler ile sizlere haber sunuyoruz. Haber sitemiz okuyucularına sağladığı kullanımı kolay, hızlı okuma, güzel bir görünüm özelliği ile okuyucularına haber akışı sağlıyor. Okuyucularımızdan aldığımız bu güçle de yayın politikasını değiştirmeden yolumuza devam ediyor.

Çubuk Aksiyon Gazetesi Haber Ajansı doğru haber kaynağınız

Çubuk Aksiyon Gazetesi - Haber Ajansı - İnternet Haber Sitesi imtiyaz sahibi olan Müfit Onbaşı açıklamasında: "Okuyucularımızın bize göstermiş olduğu ilgi, yardım ve yorumlarından dolayı çok teşekkür ederiz. Görevimiz ve işimiz olan gazetecilik mesleğimizde doğru ve kesin bilgi içeren haber yapmak önceliğimiz olmuştur. Bu konuda bizi herkes tanır. Haber sitemiz artık ulusal haber siteleri değerinde bir görünümdedir. Çubuk hakkında her türlü bilgi ve öğrenmek istediğiniz her türlü arşivi ile zengin bir içeriğe sahip. Haber sitemiz sürekli güncellenen ve yenilenen tasarımı ile kullanıcıya, habere hızlı ve kolay erişim imkânı sağlıyor. Haber okumayı kolaylaştıran zarif görünüm ve ergonomik yapı sayesinde ziyaretçilerimiz, artık web sitemizde daha fazla zaman harcıyor" diyerek devam etti.

Çubuk Aksiyon Gazetesi Haber Ajansı takipçilerine en doğru ve kesin bilgi sunar

Sizlere, 15 yılı aşkın tecrübesi ve deneyimli kadrosuyla ilçeye özgü, haber, fotoğraf ve video üreterek okuyucularına sunmaktayız. Çubuk’un gündemini takip eden ve yine ilçenin güncel haberlerini sizlere aktarmaya devam edecek olan cubukaksiyon.com web adresinden istediğiniz her şeye kolayca ulaşılabileceksiniz. Günümüz teknolojisine, değişime ayak uydurmak için siz değerli takipçilerimizin fikir ve görüşlerini değerlendirerek, sitemizi daima hem güncel tutuyor, bilgi ve tecrübelerimiz ile sistemimizi hem güçlü tutuyor, hem de sürekli yeniliyoruz. Yine okuyucularımızın ve abonelerimizin görüş ve fikirlerini değerlendirerek doğru kaynaklardan bilgi alarak haber ekliyoruz. Okuyucularımızın haberlere yazdıkları yorumlardan güç alarak onlara en güzel haberler sunmaya devam ediyoruz. Bizi ziyaret eden bütün takipçilerimize teşekkürü bir borç biliriz. Bizi izleyen, takip eden herkese teşekkür ederiz.

İyi kötü gününüzde her zaman yanınızdayız

Çubuk Aksiyon Gazetesi Haber Ajansı olarak okuyucularımıza bazen acı kötü haber verdik üzdük, bazen de mutlu iyi haber vererek yüzünü gülümsettik. Çubuk’un gündemini an an takip ederek, yine ilçenin güncel haberlerini sizlere aktarmaya her zaman devam ediyoruz. Birçok okuyucumuz bizi takip ederek bir eşiniz dostunuz iyi ya da kötü haberini bizden okuyarak öğrendi. İşimiz ilçede iyi, kötü, güzel ve mutlu tüm haberleri sizlere duyurabilmek. İlçede tabi ki kötü olayların olmasını bizde istemeyiz. Ama koca 100 bini aşkın bir ilçe her şey olabiliyor. Doğru kaynaklardan kesin bilgileri alarak kimseyi mağdur etmeden elimizden geldiği kadarıyla haberlerimizi insanları incitmeden yapmaya çalışıyoruz. cubukaksiyon.com sitemiz ile şimdiye kadar birçok okuyucusu ile haber, yazı, resim ve video göstererek okuyucumuzun beğenisini kazanmaya çalıştık. Bundan sonra da hedefini şaşmadan, internet haber okuyucularına, kaliteli doğru kaynaklardan haberlerimizi yine siz değerli o okuyucularımızın yorumuna sunacağız.

Günümüzde sosyal medya hesaplarında bir çok sayfa tarafından yüzeysel başlık şeklinde verilen yazılardan öte gazeteciliğin en önemli kaynağı olan 5N - 1K özelliğinde haber yapmaktayız. Bu vesile ile internetin vazgeçilmezi sosyal medya da , Facebook, İnstagram ve Twitter’da büyük bir organik takipçi kitlesine ulaştık. Son olarak sizleri değerli okuyucularımızı aramızda görmekten mutluluk duyar, iyi çalışmalar dileriz. Enerjimize güç kattığınız için teşekkür ederiz. “Bir gün bizi ziyaret edeceğinizi biliyorduk. Aramıza hoş geldiniz. Artık şuan bizi siz dâhil herkes tanıyor”

Reklam Alanı (İçerik Sonrası) Bu alana reklam ver

Apartman yangını mahalleyi korkuttu

blank
MÜFİT ONBAŞI tarafından
18 Aralık, 2025 17:12 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0
Reklam Alanı (İçerik Öncesi) Bu alana reklam ver

Ankara'nın Çubuk ilçesinde 4 katlı apartmandaki bir dairede çıkan yangın söndürüldü. Yangın, Yıldırım Beyazıt Mahallesi Feyz Sokak'ta saat 14.00 sıralarında meydana geldi. Çubuk'ta 4 katlı binanın 3'üncü katındaki bir evde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangını fark eden vatandaşlar, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Binada mahsur kalan kişiler itfaiye ekipleri tarafından güvenli bölgeye çıkarıldı. İhbar üzerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekiplerin yaklaşık 1 saat süren çalışmasıyla alevler söndürüldü. Dairenin kullanılamaz hale geldiği yangında polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Reklam Alanı (İçerik Sonrası) Bu alana reklam ver

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.