logo

Çubuk Şehidini Ankara’dan Uğurladı

Çubuk Şehidini Ankara’dan Uğurladı

Şanlıurfa’nın Halfeti ilçesinde PKK’lı teröristlerle girilen çatışmada şehit olan Çubuk’un 75. şehidi Komiser Yardımcısı Şükrü Can Kayadibi’nin (28) cenazesi, memleketi Ankara’da gözyaşları arasında toprağa verildi.

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin, PKK’lı teröristlere yönelik operasyonunda çıkan çatışmada şehit olan Özel Harekât’ta görevli Komiser Yardımcısı Şükrü Can Kayadibi için Ankara’da, Ahmet Hamdi Akseki Camii’nde tören düzenlendi.

Şehidin eşi Fevziye, babası İsmail, annesi Saime, Şehit Kayadibi için cenazede dua etti. Şehidin, 4 yaşında ve 5 aylık iki kızının olduğu öğrenildi.

Çatışmada şehit düşen Çubuk İlçesi Yıldırım Evci Dereköy Mahallesi nüfusuna kayıtlı olan, Özel Harekâtçı Komiser Yardımcısı Şükrü Kayadibi’nin naaşı önce Ankara Altındağ Karapürçek’te ikamet eden baba ocağına getirildi . Kayadibi’nin cenaze namazı Pazar günü öğle namazına müteakip Diyanet İşler Başkanlığı Akseki Cami de kılınmasının ardından Karşıyaka Şehitlik Mezarlığına defnedildi.

Törene, şehidin ailesi ve yakınları ile Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Jandarma Komutanı Orgeneral Arif Çetin, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ümit Dündar, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Adnan Özbal, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hasan Küçükakyüz, İçişleri Bakan Yardımcısı Muhterem İnce, AK Parti Grup Başkanı Naci Bostancı, TBMM Başkanvekili ve CHP Ankara Milletvekili Levent Gök, Ankara Valisi Vasip Şahin, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve çok sayıda vatandaş katıldı.

#

SENDE YORUM YAZ

7+3 = ?