logo

Naturel Kuaför Tam Not Aldı

Naturel Kuaför Tam Not Aldı

Çubuk’ta yaklaşık 18 yıl önce hizmete giren Naturel Kuaför yeni görüntüsü ile müşterilerine profesyonelliğin ve kalitenin farkını yaşatıyor.

Tamamen yenileyen işletme şu anda ilçenin en çok tercih edilen kuaför ve güzellik salonlarından biri olan Naturel Kuaför, 2015 yaz sezonuna hazır.

Yepyeni modelleri ve yaza özel kampanyalarıyla müşterilerinin yüzünü güldüren Naturel Kuaför ve Güzellik Salonu, bakımına özen gösteren tüm Çubukluların hizmetinde.

DENETİMDEN TAM NOT VE TEŞEKKÜR

Çubuk’ta bir ilki gerçekleştirdiğini belirten işletme sahibi 34 yaşındaki Ramazan Durut: “ Amacımız müşteri memnuniyeti ve mesleki hayatımızda zirvede olmak. Bizden sonraki meslektaşlarımıza iyi örnek olmak istiyoruz. Her zaman önceliğimiz müşterimizin sağlığı ve hijyenini ön planda tutmak. Salonumuzda erkekler için saç kesimi, manikür, pedikür, boyama, kır saçlara özel boya, damat tıraşı, cilt bakımı, makyaj, ağda gibi hizmetler veriliyor. İşlememiz denetleyici kurumlar tarafından tam not aldı. Bize giderken çok teşekkür ve tebrik ettiklerini belirttiler. Bizde gurur duyduk.

İlklerin yaşandığı işletme de Kozmetik Reyonu, Efile ve Makas Çeşitleri, Fön Makinesi ve Traş Makinesi Çeşitlerini de buradan satın alabilirsiniz.

İşletme de steril makinesi, tek kullanımlık hijyen havlu ve müşteri evinde hangi şampuanı kullanıyorsa onunla saçlarını yıkatıyor.

PRESTİJLİ MARKALAR

Naturel Kuaför, başarılı uygulamalarının yanı sıra kalite ve hijyene verdiği önemle de tanınıyor. Salonda piyasanın en prestijli markalarının ürünleri kullanılıyor. Ayrıca salonda müşteriler için kullanılan malzemelerin tek kullanımlık olması da dikkat çekiyor.

Ramazan Durut, “Hijyen konusundaki güvenilirliğimiz bizim için çok önemli. Bu konuda asla taviz vermeyiz” diyor.

Naturel Kuaför ve Güzellik Salonu, yaz kampanyalarıyla müşterilerini bekliyor.

#

SENDE YORUM YAZ

7+9 = ?