Ankara
İmsak 05:36
Güneş 06:59
Öğle 13:03
İkindi 16:21
Akşam 18:58
Yatsı 20:16
İmsaka kalan --:--

Karakaya Çubuk’a Geldi

blank

Karakaya“Bu seçim diğer seçimlerden çok farklı bir seçim, Türk milletinin var olma yok olma seçimi olacaktır” dedi.

MHP Çubuk ilçe istişare toplantısı yapıldı. Toplantıya MHP Ankara Büyükşehir belediye Başkan adayı Prof. Dr. Mevlut Karakaya MYK. Üyesi Yaşar Yıldırım, İl Başkan Yrd. Abdurrahaman Gümüş, Tahir Taşkın, İl yöneticileri, Mehmet Kılınç, Recep Çetinkaya, Mustafa Sağlık, Turan Recepoğlu, Çubuk İlçe Başkanı, Kalecik İlçe başkanı, Çubuk belediye başkan adayı, kalecik belediye başkan adayı, ilçe yöneticileri, ocak başkanı ve yönetimi katıldı. „

MHP İçe Başkanı Sait Aydos  ve Belediye Başkan Adayı Hayati Tamer tarafından karşılanan Karakaya, ilçe teşkilatında partililerle görüştü.

Açılış konuşmasını ilçe başkanı Sait Aydos’un yaptığı toplantı da, Ankara Büyükşehir belediye başkan aday’ı Prof. Dr. Mevlut Karakaya şunları söyledi“Bu seçim diğer seçimlerden çok farklı bir seçim, Türk milletinin var olma yok olma seçimi olacaktır. Var olmanın ve yok olmanın seçimi olacaktır. Ankara Beş milyon insanın yaşadığı ve dört milyon insanın oy kullanacağı bir şehir, Türk milletinin adı Bu Millet, Türk bayrağının adı bu bayrak oldu, konuşmalarına dikkat ederseniz bu millet bu bayrak, bu milletin adını ve bayrağının adını telaffuz etmiyorlar, bunlar AKP zihniyetinin eserleridir. Burada Türk milleti rahatsızlığını dile getirmelidir. Daha hiçbir parti yerel seçimleri ağzına almazken biz parti olarak belediye başkan adaylarımızı açıkladık, erken çıkan yol alır misali, dokuz büyük Açıkhava toplantısı adı altında mitingler yaptık. Böyle şerefli bir sıfat bize nasip oldu Ankara büyükşehir belediye başkan adaylığımız inşallah Partimize Ankara’mıza hayırlı olur inşallah, Bu bizim için onur ve şereftir. Bizler birer neferiz aday Ahmet olmuş Mehmet olmuş bizim için fark etmez bizim için davamız önemlidir. Burada Mevlut Karakaya’nın Ankara’ya belediye başkanı olması değil, burada önemli olmanın milli iradenin iktidara adımın yolu olan yerelde iktidar olmak, devamında iktidara gelmektir. Ankara 26 bin Km. alanı olan bir şehir, yeni büyükşehir yasasıyla köyler mahalle oldu. Köylerin meselesi ekip biçememek, biçtiğini değerinde satamamak, bu yasada güneydoğu Anadolu’daki şehirlerde valinin, kaymakamın, polisin ve askerin etkisini düşürmek tüm yetkiyi belediyeye vermektir. Milliyetçi Hareket olarak biz hiçbir zaman büyükşehir karşıtı olmadık ihtiyaç varsa tabiî ki yapılmalı. Yerelde iktidar olamayan genelde de iktidar olamıyorsunuz, yerelde iktidarda olduğunuzda vatandaşla iç içe oluyorsunuz, açılışalar temel atma törenleri, festivaller gibi, Medyanız yoksa sesinizi ancak bu şeklide duyuramazsınız. Her Çubuklu, her Ankaralı birer Mevlut Karakaya olmalı ve ona göre çalışmalıyız, Ankara cumhuriyetin başkenti, Türk milletinin başkenti, önceki seçimlerde MHP’nin Ankara’da aldığı oy, belediye başkanlığında %27, il genelde aldığı oy %25’dir. Ankara’yı alacak güçteyiz. Az kaldı AKP’den Türk milletini; Ankara’yı gökçekten kurtaracağız, buna yeter ki inanın. Ankara’yı boş kent değil, dolu bir Başkent yapmaya geliyoruz. Hiç kimsenin yardımı kesilmeyecek, hatta artırarak yardım yapacağız, belediyede çalışan hiçbir belediye çalışanı işinden olmayacak, söz veriyoruz, hatta Ankara’da İşsizliği bitirmeye geliyoruz, her Ülkücü bunun için söz verebilir” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

blank

Çubuk Aksiyon haber ajansı gündem gazetesi

Cubuk-Aksiyon-Gazetesi-Haber-Ajansi-her-zaman-sizinle

Çubuk Aksiyon haber ajansı gündem gazetesi öncelikle Çubuk ilçesindeki bir kaç sayılı haber siteleri arasında gündemi takip ederek okuyuculara doğru bilgileri sunmaya devam ediyor.

Sloganımız ilçeye dair ne varsa burada

İlçede birkaç sayılı haber sitesi arasında olan ve “Çubuk’a dair ne varsa” sloganı ile Çubuk’ta haber, reklam, tanıtım ve rehber görevi üstlenen Çubuk Aksiyon Haber Sitesi kuruluş tarihi 2008 yılından bu yana aralıksız okuyucusuna hizmet vermeye devam ediyor. Haber sitemizde sizlerle haberlerimizde tarafsız yayıncılığımız ile görselliğimizi her daim paylaşmaya devam edeceğiz. İsminin değişikliğiyle dikkat çeken Çubuk Aksiyon, sürekli yenilenip, güncellenmektedir. Çubuk’ta haber ihtiyacına cevap verebilen haber sitesi olma özelliği yanı sıra, okuyucularına haber alış verişi sağlamaya devam ediyor. Maddi hiçbir beklentisi olmayan sitemizde tamamen gönüllü ve fahri muhabirler ile sizlere haber sunuyoruz. Haber sitemiz okuyucularına sağladığı kullanımı kolay, hızlı okuma, güzel bir görünüm özelliği ile okuyucularına haber akışı sağlıyor. Okuyucularımızdan aldığımız bu güçle de yayın politikasını değiştirmeden yolumuza devam ediyor.

Çubuk Aksiyon Gazetesi Haber Ajansı doğru haber kaynağınız

Çubuk Aksiyon Gazetesi – Haber Ajansı – İnternet Haber Sitesi imtiyaz sahibi olan Müfit Onbaşı açıklamasında: “Okuyucularımızın bize göstermiş olduğu ilgi, yardım ve yorumlarından dolayı çok teşekkür ederiz. Görevimiz ve işimiz olan gazetecilik mesleğimizde doğru ve kesin bilgi içeren haber yapmak önceliğimiz olmuştur. Bu konuda bizi herkes tanır. Haber sitemiz artık ulusal haber siteleri değerinde bir görünümdedir. Çubuk hakkında her türlü bilgi ve öğrenmek istediğiniz her türlü arşivi ile zengin bir içeriğe sahip. Haber sitemiz sürekli güncellenen ve yenilenen tasarımı ile kullanıcıya, habere hızlı ve kolay erişim imkânı sağlıyor. Haber okumayı kolaylaştıran zarif görünüm ve ergonomik yapı sayesinde ziyaretçilerimiz, artık web sitemizde daha fazla zaman harcıyor” diyerek devam etti.

Çubuk Aksiyon Gazetesi Haber Ajansı takipçilerine en doğru ve kesin bilgi sunar

Sizlere, 15 yılı aşkın tecrübesi ve deneyimli kadrosuyla ilçeye özgü, haber, fotoğraf ve video üreterek okuyucularına sunmaktayız. Çubuk’un gündemini takip eden ve yine ilçenin güncel haberlerini sizlere aktarmaya devam edecek olan cubukaksiyon.com web adresinden istediğiniz her şeye kolayca ulaşılabileceksiniz. Günümüz teknolojisine, değişime ayak uydurmak için siz değerli takipçilerimizin fikir ve görüşlerini değerlendirerek, sitemizi daima hem güncel tutuyor, bilgi ve tecrübelerimiz ile sistemimizi hem güçlü tutuyor, hem de sürekli yeniliyoruz. Yine okuyucularımızın ve abonelerimizin görüş ve fikirlerini değerlendirerek doğru kaynaklardan bilgi alarak haber ekliyoruz. Okuyucularımızın haberlere yazdıkları yorumlardan güç alarak onlara en güzel haberler sunmaya devam ediyoruz. Bizi ziyaret eden bütün takipçilerimize teşekkürü bir borç biliriz. Bizi izleyen, takip eden herkese teşekkür ederiz.

İyi kötü gününüzde her zaman yanınızdayız

Çubuk Aksiyon Gazetesi Haber Ajansı olarak okuyucularımıza bazen acı kötü haber verdik üzdük, bazen de mutlu iyi haber vererek yüzünü gülümsettik. Çubuk’un gündemini an an takip ederek, yine ilçenin güncel haberlerini sizlere aktarmaya her zaman devam ediyoruz. Birçok okuyucumuz bizi takip ederek bir eşiniz dostunuz iyi ya da kötü haberini bizden okuyarak öğrendi. İşimiz ilçede iyi, kötü, güzel ve mutlu tüm haberleri sizlere duyurabilmek. İlçede tabi ki kötü olayların olmasını bizde istemeyiz. Ama koca 100 bini aşkın bir ilçe her şey olabiliyor. Doğru kaynaklardan kesin bilgileri alarak kimseyi mağdur etmeden elimizden geldiği kadarıyla haberlerimizi insanları incitmeden yapmaya çalışıyoruz. cubukaksiyon.com sitemiz ile şimdiye kadar birçok okuyucusu ile haber, yazı, resim ve video göstererek okuyucumuzun beğenisini kazanmaya çalıştık. Bundan sonra da hedefini şaşmadan, internet haber okuyucularına, kaliteli doğru kaynaklardan haberlerimizi yine siz değerli o okuyucularımızın yorumuna sunacağız.

Günümüzde sosyal medya hesaplarında bir çok sayfa tarafından yüzeysel başlık şeklinde verilen yazılardan öte gazeteciliğin en önemli kaynağı olan 5N – 1K özelliğinde haber yapmaktayız. Bu vesile ile internetin vazgeçilmezi sosyal medya da , Facebook, İnstagram ve Twitter’da büyük bir organik takipçi kitlesine ulaştık. Son olarak sizleri değerli okuyucularımızı aramızda görmekten mutluluk duyar, iyi çalışmalar dileriz. Enerjimize güç kattığınız için teşekkür ederiz. “Bir gün bizi ziyaret edeceğinizi biliyorduk. Aramıza hoş geldiniz. Artık şuan bizi siz dâhil herkes tanıyor”

Bizi sosyal medyadan takip edin

Cadde kesişiminde kaza: 3 yaralı

blank

Ankara’nın Çubuk ilçesinde otomobil ile ticari aracın çarpışması sonucu meydana gelen kazada 3 kişi yaralandı.

Kaza, Yıldırım Beyazıt Mahallesi Vakıf Caddesi ile Emin Caddesi’nin kesiştiği yol üzerinde akşam saatlerinde meydana geldi.

L.Ç. idaresindeki 06 CAE 43 plakalı otomobil ile M.A. yönetimindeki 34 AGB 909 plakalı ticari minibüs kafa kafaya çarpıştı. Çevredekilerin ihbarı üzerine kaza yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Otomobilin kullanılmaz hale geldiği kazada otomobil sürücüsü anne L.Ç. ile yanındaki çocukları Ö.Ç. ile Z.Ç. yaralandı. Ambulans ile Halil Şıvgın Çubuk Devlet Hastanesi’ne kaldırılan yaralıların durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

blank