Çubuk’ta Sefa Market kavşağı, Mezbaa Durağı ve Ahi Evran Kavşağında meydana gelen 3 değişik trafik kazasında toplam 11 kişi yaralandı.
İLK KAZA 2 YARALI: Kaza, akşam saatlerinde Yıldırım Beyazıt Mahallesi Ankara Bulvarı Sefa Market kavşağında meydana geldi. Çubuk’tan Ankara istikametine doğru seyir halindeyken Halil Aktan yönetimindeki 06 CCM 12 plakalı minibüs, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu önce kaldırıma sonrada çarparak yola yan yattı. Kazada Halil Aktan ve Ömer Aktan yaralandı. Yaralılar, çevredekilerin yardımıyla çıkartılırken yan yatan minibüs ise vatandaşların yardımıyla düzeltildi. Yaralılardan Halil, Çubuk Halil Şıvgın Devlet Hastanesine, Ömer ise Ankara hastanesine kaldırıldı. Araç yoldan çekici yardımıyla çekildi. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.
İKİNCİ KAZA 5 YARALI: Kaza, akşam saatlerinde Yıldırım Beyazıt Mahallesi Ankara Bulvarı Sanayi kavşağında meydana geldi. Çubuk’tan Ankara istikametine doğru seyir halindeyken Mehmet Ayık'ın yönetimindeki 06 AD 4936 plakalı otomobil ile karşı yola geçmeye çalışan Dilaver Ağören idaresindeki 06 BF 3321 plakalı minibüs ile çarpıştı. Kazada, minibüsteki Ahmet Bunsuz, Mert ve Muhammed Aldı, Ahmet ve Muhammed Ağaören yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen ambulanslarla Çubuk Halil Şıvgın Devlet Hastanesine kaldırıldı. Araçlar vatandaşların yardımıyla yoldan çekildi. Yaralıların durumlarının iyi olduğu öğrenildi.
ÜÇÜNCÜ KAZA 4 YARALI:Kaza, sabaha karşı Çubuk-Ankara yolu Ahi Evran Sanayi Sitesi Kavşağında meydana geldi. Taha Yılmaz idaresindeki 06 FM 37 plakalı otomobil, Çubuk’tan Ankara istikametine seyir halindeyken Adem Küçük'ün kullandığı 06 CSB 57 plakalı sebze yüklü traktöre arkadan çarptı. Kazada, sürücüler ile traktördeki Selahattin Çakırgöz ve otomobildeki Gültekin Güloğlu yaralandı. Olay yerine 112 sağlık ekipleri, polis ve Jandarma sevk edildi. Yaralılar, Çubuk ve Ankara'daki değişik hastanelere kaldırıldı. Çarpışmanın etkisiyle traktör yola yan yatarken traktörün römorkunda bulunan yaklaşık 2 ton domates, fasulye ve biber yola savruldu. Bir süre ulaşıma kapanan yol, Temizlik ekiplerinin çalışmalarının ardından açıldı.
Çubuk Aksiyon haber ajansı gündem gazetesi öncelikle Çubuk ilçesindeki bir kaç sayılı haber siteleri arasında gündemi takip ederek okuyuculara doğru bilgileri sunmaya devam ediyor.
Sloganımız ilçeye dair ne varsa burada
İlçede birkaç sayılı haber sitesi arasında olan ve “Çubuk’a dair ne varsa” sloganı ile Çubuk’ta haber, reklam, tanıtım ve rehber görevi üstlenen Çubuk Aksiyon Haber Sitesi kuruluş tarihi 2008 yılından bu yana aralıksız okuyucusuna hizmet vermeye devam ediyor. Haber sitemizde sizlerle haberlerimizde tarafsız yayıncılığımız ile görselliğimizi her daim paylaşmaya devam edeceğiz. İsminin değişikliğiyle dikkat çeken Çubuk Aksiyon, sürekli yenilenip, güncellenmektedir. Çubuk'ta haber ihtiyacına cevap verebilen haber sitesi olma özelliği yanı sıra, okuyucularına haber alış verişi sağlamaya devam ediyor. Maddi hiçbir beklentisi olmayan sitemizde tamamen gönüllü ve fahri muhabirler ile sizlere haber sunuyoruz. Haber sitemiz okuyucularına sağladığı kullanımı kolay, hızlı okuma, güzel bir görünüm özelliği ile okuyucularına haber akışı sağlıyor. Okuyucularımızdan aldığımız bu güçle de yayın politikasını değiştirmeden yolumuza devam ediyor.
Çubuk Aksiyon Gazetesi Haber Ajansı doğru haber kaynağınız
Çubuk Aksiyon Gazetesi - Haber Ajansı - İnternet Haber Sitesi imtiyaz sahibi olan Müfit Onbaşı açıklamasında: "Okuyucularımızın bize göstermiş olduğu ilgi, yardım ve yorumlarından dolayı çok teşekkür ederiz. Görevimiz ve işimiz olan gazetecilik mesleğimizde doğru ve kesin bilgi içeren haber yapmak önceliğimiz olmuştur. Bu konuda bizi herkes tanır. Haber sitemiz artık ulusal haber siteleri değerinde bir görünümdedir. Çubuk hakkında her türlü bilgi ve öğrenmek istediğiniz her türlü arşivi ile zengin bir içeriğe sahip. Haber sitemiz sürekli güncellenen ve yenilenen tasarımı ile kullanıcıya, habere hızlı ve kolay erişim imkânı sağlıyor. Haber okumayı kolaylaştıran zarif görünüm ve ergonomik yapı sayesinde ziyaretçilerimiz, artık web sitemizde daha fazla zaman harcıyor" diyerek devam etti.
Çubuk Aksiyon Gazetesi Haber Ajansı takipçilerine en doğru ve kesin bilgi sunar
Sizlere, 15 yılı aşkın tecrübesi ve deneyimli kadrosuyla ilçeye özgü, haber, fotoğraf ve video üreterek okuyucularına sunmaktayız. Çubuk’un gündemini takip eden ve yine ilçenin güncel haberlerini sizlere aktarmaya devam edecek olan cubukaksiyon.com web adresinden istediğiniz her şeye kolayca ulaşılabileceksiniz. Günümüz teknolojisine, değişime ayak uydurmak için siz değerli takipçilerimizin fikir ve görüşlerini değerlendirerek, sitemizi daima hem güncel tutuyor, bilgi ve tecrübelerimiz ile sistemimizi hem güçlü tutuyor, hem de sürekli yeniliyoruz. Yine okuyucularımızın ve abonelerimizin görüş ve fikirlerini değerlendirerek doğru kaynaklardan bilgi alarak haber ekliyoruz. Okuyucularımızın haberlere yazdıkları yorumlardan güç alarak onlara en güzel haberler sunmaya devam ediyoruz. Bizi ziyaret eden bütün takipçilerimize teşekkürü bir borç biliriz. Bizi izleyen, takip eden herkese teşekkür ederiz.
İyi kötü gününüzde her zaman yanınızdayız
Çubuk Aksiyon Gazetesi Haber Ajansı olarak okuyucularımıza bazen acı kötü haber verdik üzdük, bazen de mutlu iyi haber vererek yüzünü gülümsettik. Çubuk’un gündemini an an takip ederek, yine ilçenin güncel haberlerini sizlere aktarmaya her zaman devam ediyoruz. Birçok okuyucumuz bizi takip ederek bir eşiniz dostunuz iyi ya da kötü haberini bizden okuyarak öğrendi. İşimiz ilçede iyi, kötü, güzel ve mutlu tüm haberleri sizlere duyurabilmek. İlçede tabi ki kötü olayların olmasını bizde istemeyiz. Ama koca 100 bini aşkın bir ilçe her şey olabiliyor. Doğru kaynaklardan kesin bilgileri alarak kimseyi mağdur etmeden elimizden geldiği kadarıyla haberlerimizi insanları incitmeden yapmaya çalışıyoruz. cubukaksiyon.com sitemiz ile şimdiye kadar birçok okuyucusu ile haber, yazı, resim ve video göstererek okuyucumuzun beğenisini kazanmaya çalıştık. Bundan sonra da hedefini şaşmadan, internet haber okuyucularına, kaliteli doğru kaynaklardan haberlerimizi yine siz değerli o okuyucularımızın yorumuna sunacağız.
Günümüzde sosyal medya hesaplarında bir çok sayfa tarafından yüzeysel başlık şeklinde verilen yazılardan öte gazeteciliğin en önemli kaynağı olan 5N - 1K özelliğinde haber yapmaktayız. Bu vesile ile internetin vazgeçilmezi sosyal medya da , Facebook, İnstagram ve Twitter’da büyük bir organik takipçi kitlesine ulaştık. Son olarak sizleri değerli okuyucularımızı aramızda görmekten mutluluk duyar, iyi çalışmalar dileriz. Enerjimize güç kattığınız için teşekkür ederiz. “Bir gün bizi ziyaret edeceğinizi biliyorduk. Aramıza hoş geldiniz. Artık şuan bizi siz dâhil herkes tanıyor”
Ankara'nın Çubuk ilçesinde 4 katlı apartmandaki bir dairede çıkan yangın söndürüldü.
Yangın, Yıldırım Beyazıt Mahallesi Feyz Sokak'ta saat 14.00 sıralarında meydana geldi.
Çubuk'ta 4 katlı binanın 3'üncü katındaki bir evde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.
Kısa sürede büyüyen yangını fark eden vatandaşlar, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi.
Binada mahsur kalan kişiler itfaiye ekipleri tarafından güvenli bölgeye çıkarıldı.
İhbar üzerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.
Ekiplerin yaklaşık 1 saat süren çalışmasıyla alevler söndürüldü.
Dairenin kullanılamaz hale geldiği yangında polis olayla ilgili soruşturma başlattı.