logo

ÇubukSpor şehir stadında şampiyon oldu

ÇubukSpor şehir stadında şampiyon oldu

Çubuk Spor 1959 Futbol Kulübü, ligin bitimine bir hafta kala şampiyon olmayı başardı.

Çubuk Spor 1959 Futbol Kulübü, eski adı ile At Çayırı olarak bilinen Çubuk Şehir Stadında bu hafta Pazar günü Yenikent Gücü Spor ile oynadığı maçı 2-0 lık skor ile geçerek şampiyonluğa imza attı. Ankara 1. Amatör Küme 5. Gurupta mücadele eden 63 yıllık geçmişi olan Çubukspor 1959, gurubunda topladığı 34 puan ile bitime 1 hafta kala şampiyon olarak ASL ligine yükselme Play-off’larına katılmaya hak kazandı.

Mücadelelerinin boşa çıkmadığını belirten Kulüp başkanı Ramazan Durut; “Sezon başında ilçemizin yıllardır hasretini çektiği şampiyonluk özlemini dindirmek parolasıyla çıktığımız bu yolda hedefe ulaşmış olmanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Arkamıza bakmadan, yalnız kalışımıza aldırmadan yüreğimizde taşıdığımız çubuk spor sevgisiyle hep daha ileriye gitmeye devam edeceğiz. Bu ilçe her şeyin en güzelini hak ediyor. Şampiyonluğumuz tüm ilçe halkımıza ve büyük çubuk spor sevdalılarına armağan olsun. Bu başarıda emeği geçen başta Teknik heyet ve futbolcularımızı canı gönülden tebrik eder, Bu zorlu yolda yanımızda olanlara teşekkür ederiz” diye konuştu.

Durut konuşmasının devamında; “Şampiyonlukta en büyük pay sahibi olan ilçemizin öz evlatları futbolcu kardeşlerimize, sezon başından bu zamana kadar maddi, manevi desteğini esirgemeyen Belediye Başkanımız Sayın Baki Demirbaş’a, teknik heyetimizde bulunan ilçemizin değerli hocaları Semih Bilgin, İlhan Aydoğan ve Oktay Demirci’ ye, bizi bu yarışta yalnız bırakmayan Çubukspor sevdalısı büyük taraftarımıza ve emeği geçen herkese kulübüm adına sonsuz teşekkür ediyorum. Şampiyonluk ilçemize hayırlı olsun” diye konuştu.

ÇUBUKSPORLAR BİRLİKTE MÜCADELE EDECEK

Ankara Süper Amatör lig için playoff oynamaya hak kazanan Çubukspor 1959,  BAL Ligine çıkma ligi olan süper amatörde Çubukspor FAŞ ile birlikte mücadele edecek.

Etiketler: » » »
#

SENDE YORUM YAZ

2+7 = ?