logo

Çubuk’ta Aynı Gün 1 Yaralı, 2 Ayrı Eve 2 Şehit Ateşi Düştü

Çubuk’ta Aynı Gün 1 Yaralı, 2 Ayrı Eve 2 Şehit Ateşi Düştü

İran sınırındaki Hakkari’nin Yüksekova İlçesi Esendere Beldesi’nde bulunan Susuzkeklik Karakolu ile Aslankaraş Üs bölgesi arasında meydana gelen patlamada 4 asker şehit olurken 4 askerde yaralandı.

Olayda şehit olan askerlerden Uzman Çavuş Gökhan Topal ile Sözleşmeli Piyade Er Olcay Çelik’in acı haberi Ankara’nın Çubuk ilçesindeki ailesine verildi.

Karakoldan üs bölgesine giden askeri aracın geçişi sırasında, PKK’lı teröristler tarafından daha önceden yola döşenen el yapımı patlayıcı infilak etmesi sonucu meydana gelen olayda Çubuk’ta aynı gün 2 ayrı eve 2 şehit haberi ilçeyi derinden üzdü.

Uzman Çavuş Gökhan Topal’ın Yıldırım Beyazıt Mahallesi Rahmet Sokaktaki evine ve Sözleşmeli Piyade Er Olcay Çelik’in Yıldırım Beyazıt Mahallesi Berat Caddesindeki evine dev Türk bayrağı asılırken olayı duyan yakınları taziye geldi.

ŞEHİTLERİMİZİN İKAMETGAHI ÇUBUK ÇANKIRI NÜFUSUNA KAYITLI

Çankırılı Şehitlerimizden birisinin Çankırı ili, Yapraklı İlçesi, Yüklü Köyü sakinlerinden Olcay Çelik, isimli Mehmetçiğimiz, diğerinin ise ailesi Ankara ili, Çubuk İlçesinde ikametgah eden Orta İlçesi, Özlü Mahallesinden Gökhan Topal isimli Mehmetçiğimiz olduğu yönündedir.

1.Şehidimiz Çankırı ili, Orta ilçesi, Özlü köyü sakinlerinden (Akifoğlu) canımız, kanımız Uzman Çavuş Gökhan Topal isimli kardeşimiz Hakkâri’de bir gurup teröristlerle girilen çatışma anında şehit olmuştur. Bir aksilik olmaz veya paylaşılan bilgilerde değişikliğe gidilmez ise Uzman Çavuş Gökhan Topal’ın cenazesinin Özlü köyünde defnedilmesi düşünülmektedir. Yapılacak tören ile defin gününün ilerleyen saatlerde bildirileceği de paylaşılmıştır. Ailesi ve yakınlarına Allah sabır versin, mekânı cennet olsun.

2.Şehidimiz Yüklü Köyünün evladı, hain saldırı sonucu şehit düşen (Muammer oğlu) Olcay Çelik kardeşimize Allah’tan rahmet diliyoruz. Başımız sağ olsun. Mekânı Cennet olsun. Yapılacak tören ile defin gününün ilerleyen saatlerde bildirileceği de paylaşılmıştır. Ailesi ve yakınlarına Allah sabır versin, mekânı cennet olsun.

Etiketler: » »
#

SENDE YORUM YAZ

9+1 = ?